Alla inlägg den 25 mars 2011

Av Martina - 25 mars 2011 04:41

Sa det har gatt ungefar 25 dagar sedan jag skrev nagonting pa denna blogg, nu ar det dags igen kande jag! Har lite halvtrakiga bilder, men som man hort det ar ju tanken som raknas, och jag tankte att dem kanske skulle vara mer intressanta for andra an dem ar for mig! :P


Tankte borja med fina Perth klockan fem pa morgonen, just denna dag var det dimma och skyskraporna och det gav lite mystik till det hela. Jag maste erkanna den skonaste luften ar just pa morgonen innan allting steks av solens hetta!

 

Som ni kan se sa ar det ljust och vad ni inte kan se ar att jag star i linne och kjol (fros faktiskt inte) klockan fem pa morgonen i mars! Tanker ofta pa om jag gjorde eller rattare sagt kladde mig som om jag vore i Perth i Sverige hade jag nog redan insjuknat i alla sorters sjukdomar nu!



  Detta ar bilder fran i helgen da vi hade en lang film dag pa sondagen, dessa tva filmer kan jag varmt rekommendera! Den understa var nastan som en annu battre 'Erin Brokovich' vilken alla tjejer gillar, p tyckte faktiskt den var skitbra, sa bade for killar och tjejer! Sedan hade vi en spansk film, jag tror jag valde denna enbart for att den paminde mig om europa! Den var passionerad, spansk och fylld med romans! Underbar men ledsam film!



Vem kan ha film utan gotti-gott-gott godis? Vi akte ju till Ikea har om dagen och i ett nafs sa var allting som kan ses har och lite mer borta for gott. ja gott var det!!! Jag kunde inte hjalpa att tanka att jag aldrig (nastan) kopte Ahlgren's bilar nar jag bodde i Sverige men att jag nu klingar fast vid allting (till och med kalles kaviar!)



Jag maste saga att jag ar stolt att han forsoker, men jag kan ocksa saga att det ar saaa (jag repeterar) saaaa roligt att hora p sitta for sig sjalv och saga (kommer pa foljande bilder) saker pa svenska. Det verkligen far mitt hjarta att smalta! Denna kasett hallare inehaller tva cd's och en bok. Som ni kan se slarvar man bort denna sa ar det 100 dollar i boter! (WOW)


hi hi hi .. .. .. .. .


 

Han har satt en liten gron pil som visar vart han ar nagonstans, det var denna han efter mycket om och men forstod helt och hallet (han laste illustrerad vetenskap nagra ganger och kom ihag ordet)



Nu till viktigare bocker, detta ar min bok i Discovering Literature och kommer dem kommande manaderna vara min bibel, jag tycker verkligen om den och pa tal om bibel sa ar sidorna lika tunna och latta att bryta som bibel papper! 



Hoppas detta gjorde din dag liiiite mer solig och glad! Aven om det inte var sa mycket intressanta saker <3          

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards